Taylerd | Kundcase

Några Kundcase

Teamet på 4 Work är så pass serviceminded, att de absolut kan säga att de säljer sin service och ger ut produkterna på köpet. På deras gamla webb var det svårt att uppfatta bredden och servicen i deras erbjudande, något som vi tyckte skulle förtydligas. Allt mynnade ut i ett digitalt showroom, där du både kan botanisera bland deras produkter, men också lära dig ett och annat hur man kan tänka gällande yrkeskläder.

50.000kr
Februari 2019
21 dagar
Handkodad

Före

Efter

Till Art Face går du för att få reaktioner från dina vänner som “Åh vad fräsch du ser ut!”, “Gud, du ser så pigg ut!” och “Wow vilket GLOW!”. De lever för att se till att deras kunder känner sig lika bra på utsidan, som de känner sig på insidan. Taylerds utmaning var att ta deras gamla bloggliknande hemsida med tonvis av information, och streamline:a detta i ett konkret erbjudande i form av deras fantastiska behandlingar. Dessutom tog vi ett nytt grepp om den digitala profilen och fräschade upp det hela till vad det är idag!

50.000kr
Januari 2019
14 dagar
Handkodad

Före

Efter

Sveriges Filmklippare samlar de absolut mest kreativa och professionella filmklipparna i en och samma förening, därför kände de att det var dags att ta kreativiteten till hemsidan. Detta projekt var 100% omfattande i form av en helt ny logga, digital profil, medlemssidor, nyhetsflöden, bildgallerier och möjligheten till att verkligen åskådliggöra detta community med fantastiska medlemmar och branschnyttig info. Taylerd tackar ödmjukast för förtroendet.

50.000kr
Januari 2019
14 dagar
Handkodad

Före

Efter

Fasadera är den sköna fasadentreprenören som har en vision om att bli sveriges absolut bästa inom sitt område - för att bli bäst ville de även ha den bästa hemsidan i gamet. Fräscht och tydligt med stort fokus på användarvänlighet stod i fokus tillsammans med en enda riktlinje från Marcin på Fasadera:

"Vi vill att man ska fatta att vi är riktigt sköna och roliga att jobba med"

45.000kr
December 2018
14 dagar
Handkodad

Före

Efter

Genom åren har dessa grymma telecominstallatörer blivit en betydelsefull aktör på marknaden, med 100% fokus på att vara en one-stop-shop inom deras område. Uppdraget vi fick var att se till att ställa hemsidan i paritet med verksamheten, och kommunicera ut vilken typ av aktör Attunda El & Telecom faktiskt är. En ny tagning på varumärket, tillsammans med en massa kodande och fantastiska bilder, ledde till resultatet vi båda eftersträvade. Ta en titt!

50.000kr
December 2018
14 dagar
Handkodad

Före

Efter

Alesto förser järn- och bygghandeln med mätinstrument som ställer upp när en vanlig tumstock inte duger. Hemsidan de hade innan var svårnavigerad, och faktumet att de har Sveriges största utbud var något vi inte alls förstod innan vi träffade gänget på Alesto. Projektet innefattade en ny tagning på den digitala profilen tillsammans med hemsidan, men också ett gediget arbete med kategoriseringen av deras produkter för att deras kunder enkelt ska få en överblick över sortimentet.

80.000kr
November 2018
25 dagar
Handkodad

Före

Efter

Infotech revolutionerar marknaden och hjälper dig att ha stenkoll på hur många gubbar du har på bygget, men också såklart att följa lagkravet om personalliggare. Deras gamla webb var oinspirerande, deras nya webb är K-O-N-V-E-R-T-E-R-A-N-D-E. Infotechs gamla säljstrategi gick ut på straight up cold calling till presumtiva kunder, men nuförtiden kommer kunderna till Infotech istället. Detta skedde efter en analys av branschen, en helt ny hemsida, ett ordentligt SEO-arbete och kraftigt genomtänkt digital marknadsföring. Vi tackar för det fortsatta förtroendet!

50.000kr
Oktober 2018
18 dagar
Handkodad

Före

Efter

Här snackar vi snabba bilar, snabba beslut och en hejdundrande snabb kodning. En dag efter vårt första samtal med Malik på Autoperformante satt vi ner med första skissen på deras nya hemsida, två veckor efter första mötet tryckte vi på LAUNCH-knappen. Svart, stilrent och elegant är vad du möts av, och tillsammans bildar de en symbios av ren WOW-känsla. Nästan samma fantastiska känsla som att stiga in i den faktiska bilhallen.

40.000kr
1 Oktober 2018
14 dagar
Handkodad

Före

Efter